Vi tillverkar även portar i specialmått!

Om oss


På jämtländska fabriken i Krokom är vi 11 medarbetare som tillsammans säljer, tillverkar och monterar garageportar till villagaraget och även till industrier. Vi har tillverkat takskjutportar här i Krokom sedan 2012, där vi började i en liten lokal med några få anställda. I takt med att efterfrågan ökade så anställdes det fler och behovet av en större fabrik blev snabbt ett faktum.

Idag är fabrikens yta ca 2600 kvm, med en produktionslina på över 70 meter så tillverkar vi varje port efter att beställningen kommit in. Tvärtemot vad andra eftersträvar så håller vi stort lager för att kunna tillverka din port så snabbt som möjligt.

Vi är marknadsledande inom lågenergiportar som tillverkas i Sverige och våra deklarerade u-värden är testade av RISE. För oss går funktion och säkerhet före prislapp. 


En varm port betalar du en gång, elräkningen flera

Har du ett uppvärmt garage bör du välja en port med tjockare isolering än 40 mm. Få delar av garaget är så enkla att uppgradera som porten. Kostnaden för en mer isolerad garageport kan snabbt tjänas in genom lägre uppvärmningskostnad. Ett kallgarage klarar sig utmärkt med en Krokom40-port, men tänk på att om du i framtiden vill isolera och värma upp ditt garage kan det vara en bra idé att välja en tjockare isolering. 

Att de dessutom är konstruerade för minst 15 000 öppningar, innebär att de med råge håller de förväntningar du som kund har på din garageport.


Har du några frågor eller vill du ha en offert?

Tveka inte att ringa oss på 0640-510 00 eller maila till [email protected]